Blogiarkisto

perjantai 31. maaliskuuta 2023

#5 Gremlins(1983)

   Heti ensimmäisenä olen pahoillani, että tämän illan blogijulkaisu meni vähän myöhäiseksi. Piti laittaa kahden aikoihin, mutta oli vähän kiireitä. Mutta sori siitä ja luukku auki!
Ensimmäisen blogitekstini aiheena oli Gremlins 2:The New Batch, jonka nimestä voi päätellä, 
että on olemassa myös Gremlins 1:nen. No tietysti on, sehän on joulu-hiton-klassikko! Mutta pidän henkilökohtaisesti enemmän kakkososasta kuin ensimmäisestä. Kakkonen oli suurempi, hauskempi ja hienompi. Ykkösosa on kauhuelokuvamaisempi ja Netflixissä se oli kauhun puolella. 
Billy on nuori poika, jolla on tyttöystävä ja perhe pikkukylä Kingston Fallsissa. Hänen isänsä ostaa Chinatownin pikku divarista erikoisen lemmikin Billylle joululahjaksi. Otuksen laji on mogwai, joka on söötti pieni karvapallo, jolla on kolme HYVIN tärkeää sääntöä. 
1.Älä ruoki mogwaita keskiyön jälkeen 
2.Älä kastele sitä 
3. Älä altista sitä kirkkalle valolle  
Billy yrittää pitää sen verran huolta, mutta hänen veljensä vahingossa kastelee sen. Siitä lähtee käyntii vyyhti, jolta ei Kingston Walls säästy. 
Gremlinsin riiviöt ovat nytkin hervottomia ja varsinkin baarin pokerikohtaus on hulvaton! Mä nykyäänkin repeän sille kohdalle. Gremlinsillä on loistotekijät Joe Dantesta Chris Columbukseen. Sen haittapuolet....on...no ei niitä ole! Sen haittapuolia on vain, että se loppuu, koska Gremlisejä voi tuijottaa vaikka kuinka kauan eikä kyllästy ikinä! Tämän vuoksi annan pisteet 5/5. Tiedän, että kaikki on positiivisia, mutta kirjoitan myös pettymyksistä jatkossa. Hyvää yötä, toivottaa Leffanörtti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#15:Alien-maraton, osa 2/9:Aliens(1986)

Eräs pelastajaryhmä menee etsinnöilleen Nostromo-aluksen sisälle. He näkevät Ripleyn makaamassa koomassa ja vievät hänet maahan. Maassa Ripl...