Blogiarkisto

perjantai 31. maaliskuuta 2023

#7 How I Met Your Mother(2007-2009)

 Hei vaan, rakkaat lukijat. Tänään Joulukalenterissa on yksi lempisarjoistani kautta aikojen nimittäin How I Met Your Mother a.k.a HIMYM a.k.a Ensisilmäyksellä. HIMYM on ollut elämässäni yksivuotiaasta lähtien, sillä tuttavaperheessä katsottiin sitä silloin, kun se oli Netflixissä. Sarjassa on myös loistava soundtrack, johon kuuluu fantastisen hauskoja originaalilauluja kuten Let´s Go To The Mall ja Nothin´ Suits Me Like Suit. 

Ted Mosby on parikymppinen ikisinkku, joka viettää aikaa MacLarensin Pubissa ystäviensä Lilyn, Marshallin ja Barneyn kanssa. Yhtenä iltana hän huomaa kauniin naisen, Robinin, baarin toisella puolella. He seurustelevat, eroavat ja ystävystyvät. Niin jengi on valmis. Sarja kertoo vanhasta Tedistä kertomassa hänen lapsilleen, kuinka hän tapasi heidän äitinsä. Tarinassa on monia miltei äitejä, mutta Se Oikea tulee vasta myöhemmin. Ja älkää käsittäkö väärin, se ei ole pelkkää romanttista huttua vaan myös helvetin hauskaa huumoria. Näyttelijätkin ovat loistavia Josh Radnorista Allison Hanniganiin ja Joshin esikoisohjaustyössä Rakkautta New Yorkissa vuodelta 2011 näkyy HIMYM-vaikutteet aika laajalti. 

Olen omistanut kaikki yhdeksän kautta DVD:nä, mutta ne ovat kadonneet jonnekin kolmoskautta lukuunottamatta. Myöskin nostalgiakortin avulla sarjan pisteet ovat 4/5.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

#15:Alien-maraton, osa 2/9:Aliens(1986)

Eräs pelastajaryhmä menee etsinnöilleen Nostromo-aluksen sisälle. He näkevät Ripleyn makaamassa koomassa ja vievät hänet maahan. Maassa Ripl...